Zeynep Bedia Kılıçlıoğlu İlkokulu

Vizyon: Çağın gereklerine uygun, yeniliğe ve değişime açık, teknolojik gelişmelerden yararlanan, sorumluluk duygusu gelişmiş, kendini gerçekleştirme yetisine sahip ve eleştirel düşünebilen mutlu insanlar yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim-öğretim kurumu olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda tüm paydaşlarına pozitif bir yaşam alanı sağlayarak; milli ve manevi değerlerimize bağlı, demokrasiyi özümsemiş, üretken, insanları, canlıları ve çevresini seven, koruyan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.10
Servis Bilgisi: Okulun servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: Bakırköy İlçe Soor Müdürlüğü ile ortaklaşa futbol takım çalışmaları yazılmaktadır. Öğrencilerimize Geleneksel oyunlar beden eğitimi dersinde öğretilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Fen laboratuvar malzemeleri ve akıllı tahtalar yardımıyla öğrencilerimiz yaparak yaşayarak eğitim görmektedirler.
Proje Çalışmaları: Yerel ve ulusal projeler uygulanmaktadır.E twinning projesi ile ulusal kalite etiketi alan okulumuzda,kardeş okul ve harezmi eğitim projesi de uygulanmaktadır

WEB - https://senlikkoyzeynepbedia.meb.k12.tr

Adres - Şenlikköy Mahallesi Adakale Sokak No10 Florya Bakırköy/İstanbul

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Şenlikköy Mahallesi Adakale sokak No:10 Florya/Bakırköy/İSTANBUL

Adres - Şenlikköy Mahallesi Adakale Sokak No10 Florya Bakırköy/İstanbul

Ulaşım Marmaray Durağına 5 Dakika uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 8 km. uzaklıktadır.